Tratamentul revolutionar de slabit - CRIOLIPOLIZA
Utilizator
Anunturi Gratuite Online
Gratuit

Tratamentul revolutionar de slabit - CRIOLIPOLIZA

Str. Dristorului Nr.5 Bucuresti Bucuresti Romania Data publicari: 19 Sep 2017

Tratamentul revolutionar de slabit prin criolipoliza este lansat de High Class Beauty Studio pentru o toamna in care vei avea o silueta de invidiat.

O noua formula de tratament:
Criolipoliza + Vaccum + Vibratii cu puseu de lumina albastra

Este un procedeu nou, non-invaziv, ce reduce grasimea din zonele ce nu raspund la dieta sau exercitii fizice.
Tehnologia de racire selecteaza tesuturile de grasime si elimina celulele adipoase printr-un process gradual care nu dauneaza tesuturilor.

Etapele realizate de Criolipoliza

- Criolipoliza ingheata aceste portiuni ce pot debloca celula adipoasa.
- Acest procedeu nu afecteaza nervii sau alte tesuturi,deoarece celule cu grasimea se cristalizeaza la o temperature mai calda decat apa din alte tipuri de celule.
- Dup ace celulele grase intra in tratament, acestea sunt treptat eliminate in urmatoarele saptamani si luni de catre sistemul imunitar
- In final, stratul de grasime scade semnificativ.


Despre High Class Beauty Studio
Centrul de slabire, remodelare corporala si estetica faciala HIGH CLASS BEAUTY STUDIO Bucuresti va invita sa beneficiati de pachete de tratamente si abonamente promotionale pentru slabire, eliminarea celulitei, tonifiere si remodelare abdominala, tratamente faciale pentru rejuvenarea tenului sau masaje de toate tipurile. Tratamentele corporale oferite de High Class Beauty Studio reprezinta posibilitatea de a va asigura o sanatate buna pe termen lung, de a va simti si de a arata bine. Prin efectuarea lor veti obtine nu numai silueta dorita ci si vitalitate, sanatate, energie, frumusete, atitudine pozitiva si incetinirea fenomenului de imbatranire

High Class Beauty Studio Bucuresti detine solutia ideala pentru Frumusete si Silueta - atuuri pe care clientele noastre noastre le obtin de fiecare data: rezultate spectaculoase in lupta contra celulitei si grasimii in exces, tesuturi ferme, corp remodelat, un bun drenaj limfatic, relaxare si optimism redobandit.

Adresa:
Str. Dristorului Nr. 5, Bl. A20,
Scara 2, Parter - Ap. 16
Sector 3 - Bucuresti
Telefon:0733 822 020
Fax:0372 250 333
E-Mail:contact@originalbeauty.ro

    Contactează editorul

    ©2014 - 2017 All rights reserved AnuntulZ.ro™

    Anunturi Gratuite Online