Traduceri legalizate
Utilizator Traduceri10 Plus
Anunturi Gratuite Online
19.00 RON

Traduceri legalizate

Sector 5 Bucuresti Bucuresti Romania Data publicari: 27 Iul 2017 Data modificari: 27 Nov 2017

Fie ca participati la licitatii, doriti incheierea unui parteneriat sau doriti sa va inscrieti la studii, Traduceri10 va sta la dispozitie pentru traduceri legalizate, garantand confidentialitatea documentelor, flexibilitate, seriozitate si profesionalism.
Traducem in 20 de limbi si putem asigura legalizarea notariala pentru traducerile realizate in oricare dintre domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, IT, web, etc.
Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, sunt intotdeauna verificate de un revizor independent, respecta intru totul formatul documentului original. Oferim consultanta gratuita, metode flexibile pentru transmiterea si preluarea materialelor, tarife si discounturi convenabile si garantam confidentialitatea proiectelor dumneavoastra de traduceri legalizate.
Procedura de legalizare notariala nu se refera la calitatea traducerii sau la continutul acesteia, ci doar confirma calitatea de traducator autorizat a persoanei ce realizeaza traducerea. Procedura de legalizare notariala se realizeaza numai in prezenta documentului original.

Solicitati acum o oferta personalizata pentru documentele dumneavoastra!

Anunturile utilizatorului Traduceri10 Plus

27 Nov 2017

Traduceri germana

Traduceri germana

Traduceri . Contabilitate25.00 RON

27 Iul 2017

Traduceri engleza

Traduceri engleza

Traduceri . Contabilitate19.00 RON

27 Iul 2017

Traduceri franceza

Traduceri franceza

Traduceri . Contabilitate19.00 RON

    Contactează editorul

    ©2014 - 2017 All rights reserved AnuntulZ.ro™

    Anunturi Gratuite Online