Vitrine frigorifice mezeluri-lactate-carnuri-lich
Utilizator
Anunturi Gratuite Online
2000.00 RON

Vitrine frigorifice mezeluri-lactate-carnuri-lich

Data publicari: 11 Nov 2016

Marca MODACO
Model A100
Produse noi , ambalate in folie.
Clasa energetica A
Garantie 12 luni. ATENTIE !!! NU BENEFICIATI DE GARANTIE PENTRU STICLA.
Dimensiuni: La comanda
Dimensiuni posibile: intr 100cm-300cm
Plata : Se face in avans 50% , iar restul de 50% in momentul intrarii vitrinei in incinta cumparatorului.
Pret:Pretul depinde de dimensiune.Pentru aflarea pretului corect va rugam sa ne contactati telefonic!
Detalii:
Vitrina frigorifica marca MODACO este de cea mai buna calitate.Este ideala pentru magazine atat mari cat si mici , ideala pentru depozitarea de legume,fructe,branzeturi,carnuri,mezeluri,lichide, etc.
Este confectionata din panouri sandwich , sticla si inox. Blatul este complet din inox.Depozitul este complet din inox.
Aceasta are si geam separator , care se monteaza pe suprafata de expunere, pentru a impartii vitrina in doua compartimente egale unde puteti expune marfa dupa preferinta.Acest geam se gaseste in depozitul vitrinei.Deasupra blatului din inox se gaseste o polita tot din sticla care se monteaza deaspura geamului separator , pentru a depozita diverse alimente pe aceasta.Aceste 2 geamuri fac parte din vitrina frigorifica, nu sunt platite suplimentar , iar dumneavoastra le puteti monta sau nu , in functie de necesitatile pe care le aveti.
Pentru doar 50 de lei in plus, se monteaza roti , pentru o deplasare mai usoara a vitrinei , in locul picioarelor din fier , dar trebuie specificat de la inceput in detaliile comenzii.
Temperatura la care aceasta ajunge este de aproximativ 2*C. In depozit temperatura este mai scazuta.
Culoare specifica este Rosu. Poate avea orice culoare , in functie de preferinta clientului , dar trebuie mentionat in detaliile comenzii inca de la inceput.
Termostatul este digital.Langa acest termostat este montat un dispozitiv care , la fiecare 4 ore trecute de functionare , face o pauza de 30 de minute pentru o functionare mai buna , fara sa inghete.
ATENTIE !!! NU BENEFICIATI DE GARANTIE PENTRU STICLA.
ORICE GEAM SPART,CRAPAT,FISURAT,ZGARIAT DE CATRE CLIENT NU INTRA IN GARANTIE. BENEFICIATI DE GARANTIE PENTRU GEAM DOAR IN TIMPUL TRNASPORTULUI EFECTUAT DE CATRE NOI ORI O ALTA FIRMA DE TRANSPORT ALEASA TOT DE CATRE NOI. NU BENEFICIATI DE GARANTIE PE TRANSPORT DACA VA TRANSPORTATI VITRINA SINGUR SAU CU O FIRMA ALEASA DE DUMNEAVOASTRA. ESTE VALABIL SI PENTRU DEFECTELE OPTICE IN ORICARE PARTE A PRODUSULUI.

    Contactează editorul

    ©2014 - 2017 All rights reserved AnuntulZ.ro™

    Anunturi Gratuite Online