TRUSA VOPSIT GENE SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT
Utilizator COSMETICE DR TEMT
Anunturi Gratuite Online
390.00 RON

TRUSA VOPSIT GENE SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT

Str. Curtea Domneasca, Nr. 5 Bucuresti Bucuresti Romania Data publicari: 19 Feb 2017

Webshop www.drtemt.ro. TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT este un produs nou al Laboratoarelor Cosmetice DR. TEMT, care contine tot ce aveti nevoie pentru a efectua un vopsit al genelor si sprancenelor in conditii de inalta calitate, profesional.

TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT include toate culorile esentiale care pot fi combinate intre ele pentru a obtine nuanta dorita si produse cu ingrediente de cea mai buna calitate care asigura o colorare consistenta si uniforma a genelor si sprancenelor de la radacina pana la varf, care dureaza pana la 4 saptamani.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA COMBINAL este una din cele mai vandute game, de peste 60 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean.

Este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp, pana la 4 saptamani.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA COMBINAL se poate aplica pe gene , sprancene, barba, mustata, zone intime, este recomandata pentru toate tipurile de par, avand calitatea de a stimula cresterea si de a fortifica genele si sprancenele.

PRET/BUC - 390 RON.

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

Anunturile utilizatorului COSMETICE DR TEMT

19 Feb 2017

PERMANENT DE GENE COMBINAL DR. TEMT

PERMANENT DE GENE COMBINAL DR. TEMT

Parfumuri . Cosmetice452.00 RON

12 Nov 2015

VOPSEA GENE SPRANCENE NEAGRA 30 ML ILASH DR. TEMT

VOPSEA GENE SPRANCENE NEAGRA 30 ML ILASH DR. TEMT

Parfumuri . Cosmetice42.00 RON

3 Aug 2015

MASCA ANTIACNEICA CU VITAMINE SQUALEN DR. TEMT

MASCA ANTIACNEICA CU VITAMINE SQUALEN DR. TEMT

Parfumuri . Cosmetice132.00 RON

    Contactează editorul

    ©2014 - 2017 All rights reserved AnuntulZ.ro™

    Anunturi Gratuite Online